300.000

Πωλείται 2όροφη οικία με εφαπτόμενη πέτρινη κατοικία εμβαδού 150τμ στην Αγριά

Πωλείται 2όροφη κατοικία με εμβαδόν 114,58τμ και έτερη εφαπτόμενη παλαιά πέτρινη ισόγεια κατοικία εμβαδού 36τμ μέσα σε ανεξάρτητο διαμπερές οικόπεδο 442τμ (πρόσοψη σε 2 δρόμους) άρτιο και οικοδομήσιμο, στην Αγριά.
Το κυρίως σπίτι κατασκευάστηκε το 1990 (άδεια 1986 και αναθεώρηση το 1989) και προστέθηκε ένα μικρό κομμάτι στον όροφο το 1991 (5,20τμ). Πρόκειται για νόμιμη επέκταση μέρους της πέτρινης μονοκατοικίας που προυπήρχε από το 1955 και αποτελείται από:
– Υπερυψωμένο ισόγειο εμβαδού 66,13τμ με open plan ενιαίο χώρο καθιστικού με τζάκι – τραπεζαρία, μοντέρνα εργονομική κουζίνα, μεγάλο μπάνιο με παράθυρο και μπανιέρα και 1υ/δ.
– Όροφος εμβαδού 48,45τμ όπου βρίσκονται 2 ευρύχωρα υ/δ (το ένα με μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα) και ένα ακόμη μπάνιο με παράθυρο και ντουζιέρα.
Το ακίνητο ανακαινίσθηκε το 2009, είναι διαμπερές, φωτεινό, ευχάριστο και διαθέτει ενεργειακά κουφώματα με διπλά τζάμια, σίτες, θωρακισμένη πόρτα, θέρμανση με πετρέλαιο, 3 a/c, ενεργειακό τζάκι.
Η πέτρινη κατοικία χρήζει ανακαίνισης και διαθέτει 3 χώρους, μεγάλη κουζίνα, αποθήκη – λεβητοστάσιο, ταράτσα με χτιστό BBQ και θέα ως τη θάλασσα και τη γύρω περιοχή, ενώ συνδέεται με την αυλή μέσω εξωτερικής σιδερένιας σκάλας.
Ο πανέμορφος κήπος εκτείνεται σε 2 επίπεδα, μέρος του είναι στρωμένο με παραδοσιακές πλάκες Πηλίου δημιουργώντας μια καταπληκτική και δροσερή καλοκαιρινή γωνιά και ο υπόλοιπος είναι κατάφυτος με γκαζόν και καλλωπιστικά φυτά – δέντρα. Διαθέτει φυσικό παραγωγικό πηγάδι και θέση στάθμευσης 2 αυτοκινήτων.
Είναι κατάλληλο τόσο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, όσο και ως τουριστική εκμετάλλευση.
New Age Real Estate

Λεπτομέριες

Κωδικός : AGRIA DETACHED HOUSE 1
Τιμή : 300.000
Τετραγωνικά : 150
Τοποθεσία : ΑΓΡΙΑ
Διεύθυνση : ΚΕΝΤΡΟ
ΤΚ : 37300
Όροφος : 2ΟΡΟΦΟ
Parking : Ναι
Σύστημα Θέρμανσης : ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
Κατηγορία : Κατοικία
Ενεργειακή Κλάση : Δ
Κωδικός ακινήτου : 27520

Εσωτερική δομή

Δωμάτια : 4
Κουζίνες : 2
Μπάνια : 2

βίντεο

Ευρεση στον Χαρτη

newage
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.

Compare Listings

Τίτλος Τιμή Κατάσταση Τύπος Περιοχή Σκοπός υπνοδωμάτια Μπάνια