650.000

Διπλοκατοικία εμβαδού 185τμ στον Κατηγιώργη

Μοναδικό ακίνητο σε μοναδική τοποθεσία!!!
Το ακίνητο βρίσκεται δίπλα στον Κατηγιώργη και μόλις 100μ στην φανταστική και ήσυχη παραλία Βλαχόρεμα, μέσα σε αγροτεμάχιο 10800τμ άρτιο και οικοδομήσιμο και διαθέτει εύκολη πρόσβαση και μια ανεπανάληπτη θέα προς το Αιγαίο, την βόρεια Εύβοια και τη Σκιάθο!
Το σπίτι κτίστηκε το 1999 και αποτελείται από 2 ξεχωριστά διαμερίσματα των 92,5τμ έκαστο (92,5 χ 2 = 185τμ). Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει μεγάλο ενιαίο χώρο με ενσωματωμένο καθιστικό με τζάκι κουζίνα μπάνιο και υπνοδωμάτιο, καθώς και ένα δεύτερο μεγάλο υ/δ με μπάνιο και κουζίνα. Το δάπεδο είναι καλυμμένο με πλακάκι και τα κουφώματα είναι ξύλινα.
Ο περιβάλλον χώρος έξω από το σπίτι είναι κατά ένα μεγάλο μέρος του επίπεδος και πλακοστρωμένος, γεγονός που επιτρέπει την χρήση του ως χώρος καθιστικού και χαλάρωσης..
Το ακίνητο διαθέτει επιπλέον δόμηση, έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα και προσφέρει αρκετές εναλλακτικές ως προς την διάταξη και τη χρήση του. Δηλαδή, μπορεί να παραμείνει ως έχει καλύπτοντας τις ανάγκες 2 οικογενειών ή να λειτουργήσει ως ενιαία μεγάλη κατοικία, ή ακόμη να χωριστεί σε δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα ανά επίπεδο, κατάλληλα για κάθε χρήση, ιδιωτική ή εμπορική – τουριστική.
Το κτήμα είναι βατό και αποτελείται από τέσσερα πλατώματα με αρκετά δέντρα να χαρίζουν τη σκιά τους.
Τα μεγάλα του ατού εκτός των άλλων είναι η θέα, η ιδιωτικότητα που προσφέρει, η ηρεμία, η πρόσβαση στην παραλία κυριολεκτικά στα 2 βήματα..
Το ακινήτου μπορούμε να το προσεγγίσουμε είτε από το Βόλο και το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, είτε μέσω Σκιάθου, μιας και κατά την θερινή περίοδο το νησί συνδέεται με καθημερινά δρομολόγια με τον Κατηγιώργη.

Λεπτομέριες

Κωδικός : VLACHOREMA
Τιμή : 650.000
Τετραγωνικά : 185
Τοποθεσία : ΝΟΤΙΟ ΠΗΛΙΟ
Διεύθυνση : ΚΑΤΗΓΙΩΡΓΗΣ
ΤΚ : 37006
Όροφος : 2ΟΡΟΦΟ
Parking : Ναι
Σύστημα Θέρμανσης : ΤΖΑΚΙ - ΡΕΥΜΑ
Κατηγορία : Κατοικία
Ενεργειακή Κλάση : Ε
Κωδικός ακινήτου : 2929

Εσωτερική δομή

Δωμάτια : 4
Κουζίνες : 2
Μπάνια : 2

βίντεο

Ευρεση στον Χαρτη

newage
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.

Compare Listings

Τίτλος Τιμή Κατάσταση Τύπος Περιοχή Σκοπός υπνοδωμάτια Μπάνια