375.000

Μηλιές, πέτρινη παραδοσιακή κατοικία 130τμ

Μηλιές Πηλίου! Μια εξαιρετική πέτρινη παραδοσιακή μονοκατοικία με ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία, μέσα σε οικόπεδο εμβαδού 3344,13τμ και απεριόριστη θέα προς τον Παγασητικό και τη γύρω περιοχή.
Βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά και το οικόπεδο διαθέτει 46μ πρόσοψη σε κοινοτική οδό (καλντερίμι).
Το ακίνητο που πραγματικά ξεχωρίζει για το μεράκι, το εκλεπτυσμένο γούστο των ιδιοκτητών του και τα ποιοτικά υλικά του, κτίστηκε το 2006 (άδεια), εξ’ολοκλήρου από πέτρα, ως προέκταση μιας μικρής παλαιάς πέτρινης οικίας η οποία προϋπήρχε.
Το κυρίως σπίτι στον όροφο (υπερυψωμένο ισόγειο) με εμβαδόν 101,56τμ αποτελείται από σκεπαστή ευρύχωρη ανατολική βεράντα, άνετο καθιστικό με το τζάκι να δεσπόζει στο κέντρο του, τραπεζαρία, πανέμορφη σοφίτα (loft) κατάλληλη για οποιαδήποτε χρήση (σήμερα χρησιμοποιείται ως υπνοδωμάτιο), ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με δική του τζακόσομπα, παραδοσιακού σχεδιασμού εργονομική κουζίνα με πατάρι, μπάνιο με μπανιέρα και παράθυρο. Δίπλα από την κουζίνα με πρόσβαση από την εφαπτόμενη δυτική βεράντα, συναντάμε έναν κουκλίστικο ανεξάρτητο ξενώνα με 1 υπνοδωμάτιο και το μπάνιο του και δεξιά του το λεβητοστάσιο – αποθήκη.
Οι βεράντες του είναι στην ουσία μια καλοκαιρινή .. προέκταση του σπιτιού, ιδανικές για θερινή τραπεζαρία – καθιστικό, μιας και διαθέτουν μαγευτική θέα προς τη θάλασσα και δική τους πρόσβαση στον κήπο (σκαλοπάτια).
Στο ισόγειο (επίπεδο αυλής) υπάρχει ακόμη ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα – studio, εμβαδού 28,80τμ, που αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, μια κουζίνα και μπάνιο, κατάλληλο για ξενώνα.
Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για όποιον αναζητά ένα καλόγουστο ησυχαστήριο
για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, με το οικόπεδό του να εκτείνεται βόρεια του σπιτιού, παρέχοντας στον ιδιοκτήτη του έναν μεγάλο κήπο, κατάλληλο για οποιαδήποτε επιθυμητή αξιοποίηση..
Βρίσκεται εντός του οικισμού, η πρόσβαση γίνεται από πέτρινο καλντερίμι για περίπου 150μ από το σημείο στάθμευσης του αυτοκινήτου και διατίθεται με σχεδόν όλο τον εξοπλισμό του.

Λεπτομέριες

Κωδικός : MILES TRADITIONAL HOUSE
Τιμή : 375.000
Τετραγωνικά : 130
Τοποθεσία : ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΗΛΙΟ
Διεύθυνση : ΜΗΛΙΕΣ
ΤΚ : 37300
Όροφος : 2ΟΡΟΦΟ
Parking : Οχι
Σύστημα Θέρμανσης : ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
Κατηγορία : Κατοικία
Ενεργειακή Κλάση : D
Κωδικός ακινήτου : 19221

Εσωτερική δομή

Δωμάτια : 4
Κουζίνες : 2
Μπάνια : 3

βίντεο

Ευρεση στον Χαρτη

newage
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.

Compare Listings

Τίτλος Τιμή Κατάσταση Τύπος Περιοχή Σκοπός υπνοδωμάτια Μπάνια