240.000

Τσαγκαράδα μονοκατοικία 182τμ

Τσαγκαράδα.. πανέμορφη μονοκατοικία 4ων επιπέδων συνολικού εμβαδού 182τμ μέσα σε οικόπεδο αποκλειστικής χρήσης 85τμ.
Το ακίνητο κατασκευής του ’08, αποτελείται από καθιστικό με ενεργειακό τζάκι και μεγάλη εργονομική κουζίνα στο ένα επίπεδο, 1υ/δ master με δικό του μπάνιο με κάθετη στήλη υδρομασάζ και έναν μεγάλο χώρο με έτερο ενεργειακό τζάκι που οι τωρινοί ιδιοκτήτες του χρησιμοποιούν ως χώρο χαλάρωσης μιας κι εκεί έχει τοποθετηθεί μια μεγάλη διπλή μπανιέρα υδρομασάζ και μια άνετη σάουνα στο πάνω επίπεδο. (Ο συγκεκριμένος χώρος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως, όπως δεύτερο καθιστικό, ή και υπνοδωμάτιο).
2 ακόμη υ/δ στο κάτω επίπεδο με ένα ακόμη μπάνιο και ένα δωμάτιο κατάλληλο για διάφορες χρήσεις (τη δεδομένη στιγμή γυμναστήριο) μια μικρή αποθήκη και κλειστό γκαράζ με άμεση πρόσβαση μέσα στο σπίτι, στο τελευταίο (χαμηλότερο επίπεδο).
Το ακίνητο είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, διαθέτει ξύλινα ενεργειακά κουφώματα με διπλά τζάμια, σίτες, πολλές μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες, έχει κατασκευαστεί εξ’ ολοκλήρου από υλικά Α’ ποιότητας, ιταλική κουζίνα, εξαιρετικά πατώματα με αφρικανικό ξύλο, θέρμανση με λέβητα πετρελαίου, συναγερμό και εφεδρική γεννήτρια που συνδέεται αυτόματα σε περίπτωση διακοπής της ηλεκτροδότησης από οποιαδήποτε αιτία.
Στην αυλή υπάρχει χώρος για εξωτερικό καθιστικό, BBQ και διαθέτει μαγευτική και απεριόριστη θέα προς το Αιγαίο και τη γύρω περιοχή ακόμη κι από το επίπεδο της αυλής..
Διατίθεται χωρίς την επίπλωση και τον εξοπλισμό.
Κατάλληλο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, αλλά και ως επενδυτικό ακίνητο τουριστικής εκμετάλλευσης.

Λεπτομέριες

Κωδικός : TSAGARADA PINK HOUSE
Τιμή : 240.000
Τετραγωνικά : 182
Τοποθεσία : ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΠΗΛΙΟ
Διεύθυνση : ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ
ΤΚ : 37001
Όροφος : 3ΟΡΟΦΟ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ
Parking : Ναι
Σύστημα Θέρμανσης : ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
Κατηγορία : Κατοικία
Ενεργειακή Κλάση : Δ
Κωδικός ακινήτου : 11487

Εσωτερική δομή

Δωμάτια : 5
Κουζίνες : 1
Μπάνια : 2

βίντεο

Ευρεση στον Χαρτη

newage
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.

Compare Listings

Τίτλος Τιμή Κατάσταση Τύπος Περιοχή Σκοπός υπνοδωμάτια Μπάνια