245.000

Πέτρινη παραδοσιακή μονοκατοικία 267τμ στην Ανακασιά

Στη γραφική Ανακασία στους πρόποδες του Πηλίου μόλις 2 λεπτά από την πλατεία, μέσα σε ανεξάρτητο οικόπεδο εμβαδού 356τμ, 2όροφη με υπόγειο πέτρινη παραδοσιακή κατοικία με στοιχεία αιγυπτιώτικου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, συνολικού εμβαδού 267τμ.
Το ακίνητο κατασκευής γύρω στο 1930, ανακαινίστηκε εκ βάθρων (με άδεια) το 1987 και κατόπιν το 2014.
Έκτοτε συντηρείται τακτικά μιας και ιδιοκατοικείται.
Αναλυτικά αποτελείται από: χώρο εισόδου, 3 δωμάτια (τα 2 με ντουλάπες) και ένα πανέμορφο μπάνιο με μεγάλο παράθυρο και υπέροχα κλασικά χειροποίητα τσιμεντοπλακάκια (εξαιρετικής αισθητικής!) στο πρώτο (υπερυψωμένο επίπεδο) εμβαδού 89τμ, ενώ μέσω παραδοσιακής ξύλινης χειροποίητης σκάλας ανεβαίνουμε στο πάνω επίπεδο όπου συναντάμε έναν μεγάλο ενιαίο και επιβλητικό χώρο καθιστικό – τραπεζαρία, όπου δεσπόζει το τζάκι και η μοναδικής ομορφιάς εμφανής στέγη με τα πολλά τεράστια χαρακτηριστικά παράθυρα και τα “ντυμένα” περβάζια από φίνο ξύλο τικ και το σύνολο συμπληρώνει η γωνιακή εργονομική μοντέρνα κουζίνα και ένα επίσης ευρύχωρο μοντέρνο μπάνιο με προθάλαμο, συνολικού εμβαδού 89τμ.
Μέσω επίσης ξύλινης σκάλας από το μεσαίο επίπεδο, μεταφερόμαστε και στον ημιυπόγειο χώρο του σπιτιού ο οποίος διαθέτει και ανεξάρτητη είσοδο από την αυλή (δύναται λοιπόν ακόμη και να αυτονομηθεί ολόκληρο ή μέρος αυτού) και αποτελείται από διάφορους βοηθητικούς χώρους, το λεβητοστάσιο και ένα διαμέρισμα με 2 υ/δ. Το συνολικού εμβαδόν του επίσης είναι 89τμ.
Το ακίνητο είναι σε άριστη κατάσταση, διαθέτει ξύλινα κουφώματα με διπλά τζάμια, ορισμένα παράθυρα έχουν και σίτες (όχι όλα), θέρμανση πετρελαίου, 2 a/c.
Όλα τα ξύλινα μέρη του είναι από μασίφ ξυλεία και στο σύνολό του διακατέχεται από μια εξαιρετικά θετική και ευχάριστη αύρα..
Το οικόπεδο αποτελείται από 2 επίπεδα. Το πάνω επίπεδο είναι στρωμένο με πλάκες Πηλίου, διαθέτει χτιστό BBQ και εξωτερικό “καθιστικό” και το κάτω επίπεδο είναι καλυμμένο από γκαζόν. (θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ως κλασικός κήπος ή μποστάνι).
Διαθέτει φανταστική θέα προς το Βόλο και τη γύρω περιοχή!
Εύκολη πρόσβαση αυτοκινήτου.
Ιδανικό τόσο για μόνιμη όσο και για εξοχική κατοικία, καθώς και για εμπορική εκμετάλλευση μέσω ανάλογης πλατφόρμας.

Λεπτομέριες

Κωδικός : ANAKASIA STONE HOUSE
Τιμή : 245.000
Τετραγωνικά : 267
Τοποθεσία : ΒΟΛΟΣ
Διεύθυνση : ΑΝΑΚΑΣΙΑ
ΤΚ : 38500
Όροφος : 2'ΟΡΟΦΟ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ
Parking : Οχι
Σύστημα Θέρμανσης : ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
Κατηγορία : Κατοικία
Ενεργειακή Κλάση : Δ
Κωδικός ακινήτου : 9024

Εσωτερική δομή

Δωμάτια : 5
Μπάνια : 2

βίντεο

Ευρεση στον Χαρτη

newage
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.

Compare Listings

Τίτλος Τιμή Κατάσταση Τύπος Περιοχή Σκοπός υπνοδωμάτια Μπάνια