480.000

Πήλιο Άγιος Γεώργιος Νηλείας Βίλα 458τμ.

Στον πανέμορφο και γραφικό παραδοσιακό οικισμό του Αγίου Γεωργίου Νηλείας, στο βουνό των Κενταύρων το Πήλιο, σε ήσυχη περιοχή και σε ανεξάρτητο οικόπεδο εντός σχεδίου 1848τμ, εξαιρετική μονοκατοικία παραδοσιακής πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής, υψηλού κατασκευαστικού επιπέδου, εμβαδού 380τμ με άδεια του ’01. Η τοποθεσία και ο προσανατολισμός του ακινήτου, προσφέρουν απεριόριστη πανοραμική θέα από σχεδόν όλους τους χώρους, τόσο προς τον Παγασητικό, δηλαδή προς τη θάλασσα, όσο και προς όλη την περιοχή ως την άκρη του ορίζοντα.., σε βαθμό που θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί κυριολεκτικά …παρατηρητήριο.
Το ακίνητο αποτελείται από 2 επίπεδα καθώς κι έναν υπόγειο βοηθητικό χώρο, με την ιδιαιτερότητα πως το κάθε ένα από αυτά έχει και δική του είσοδο και μπορεί να λειτουργεί πλήρως αυτόνομα από το άλλο ενώ ταυτόχρονα επικοινωνούν εσωτερικά με άνετη ξύλινη σκάλα. Όλοι οι χώροι των υπνοδωματίων και όχι μόνον, διαθέτουν ξύλινα ταβάνια εναρμονισμένα πλήρως με το παραδοσιακό πηλιορείτικο ύφος.
Στο πάνω επίπεδο συναντάμε το ιδιαίτερα ευρύχωρο καθιστικό στο οποίο δεσπόζει το τζάκι που πλαισιώνεται από πέτρινο τοίχο και σε ενιαία διάταξη την τραπεζαρία καθώς και την καλαίσθητη και εργονομική κουζίνα γαλλικής προέλευσης. Εντύπωση προκαλεί επίσης εσωτερικά η αξεπέραστης ομορφιάς περίτεχνη οροφή με εμφανή ξυλεία η οποία αποτελείται από μασίφ δοκάρια μήκους 13 μέτρων. Το πάνω επίπεδο συμπληρώνουν ακόμη 2 πολύ μεγάλα master υπνοδωμάτια έκαστο με το μπάνιο του, 1 wc, ένα μεγάλο βοηθητικό δωμάτιο και η καταπληκτική βεράντα με την απαράμιλλη θέα και το κτιστό BBQ.
Το κάτω επίπεδο, αποτελείται από μεγάλο καθιστικό – τραπεζαρία με ενιαία κουζίνα, 4 master υπνοδωμάτια με το αντίστοιχο μπάνιο τους και τις εντοιχισμένες ξύλινες ντουλάπες, καθώς και αρκετούς άνετους βοηθητικούς χώρους για οιαδήποτε χρήση. Ακόμη, άμεση πρόσβαση στην αυλή και τον κήπο..
Στο χώρο του οικοπέδου πάνω ακριβώς από το κυρίως κτίριο, υπάρχει δεύτερη ανεξάρτητη οικία εμβαδού 67τμ του ’00, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας ή να αξιοποιηθεί μέσω πλατφόρμας χρονομίσθωσης, μιας και είναι πλήρως αυτόνομη με 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και σε ενιαία διάταξη κουζίνα με τραπεζαρία και σαλόνι με τζάκι, η οποία και αυτή έχει απεριόριστη θέα στην θάλασσα και στα γύρω χωριά…

Το ακίνητο κατασκευάστηκε από ιδιώτες, είναι σχεδόν αμεταχείριστο, με άψογα και ποιοτικά υλικά κατασκευής, διαθέτει ενεργειακά ξύλινα κουφώματα με διπλά τζάμια, σίτες, πλακόστρωτη αυλή, είναι διαμπερές, ιδιαιτέρως φωτεινό, με εύκολη πρόσβαση αυτοκινήτου και πολύ μεγάλο χώρο στάθμευσης.
θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ποικιλοτρόπως για ιδιωτική είτε και εμπορική χρήση.

Λεπτομέριες

Κωδικός : AGIOS GEORGIOS VILA
Τιμή : 480.000
Τετραγωνικά : 458
Τοποθεσία : ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΗΛΙΟ
Διεύθυνση : ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΗΛΕΙΑΣ
ΤΚ : 37300
Όροφος : 2ΟΡΟΦΟ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ
Parking : Ναι
Σύστημα Θέρμανσης : ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
Κατηγορία : Κατοικία
Ενεργειακή Κλάση : Δ
Κωδικός ακινήτου : 4132

Εσωτερική δομή

Δωμάτια : 6
Κουζίνες : 2
Μπάνια : 6

βίντεο

Ευρεση στον Χαρτη

newage
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.

Compare Listings

Τίτλος Τιμή Κατάσταση Τύπος Περιοχή Σκοπός υπνοδωμάτια Μπάνια