420.000

Πωλείται 2όροφη μονοκατοικία 322τμ με ημιυπόγειο στην Κερασιά Πηλίου

Μία πανέμορφη 2όροφη μονοκατοικία με στοιχεία πηλιορείτικου παραδοσιακού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού συνολικού εμβαδού 322τμ μέσα σε γωνιακό ανεξάρτητο οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο εμβαδού 507,41τμ στο κέντρο της γραφικής και καταπράσινης Κερασιάς του Β. Πηλίου.
Η κατασκευή της ξεκίνησε το 1982, ολοκληρώθηκε το 1987  και ανά όροφο αποτελείται από:
-Ισόγειο εμβαδού 151,23τμ. – Χωλ εισόδου, μεγάλο open plan καθιστικό με έξοδο σε βεράντα και υπερυψωμένο κατά 2 σκαλοπάτια δεύτερο καθιστικό με τζάκι, μεγάλη κουζίνα – τραπεζαρία με έξοδο στην αυλή – κήπο, 1υ/δ με το μπάνιο του και ένα επιπλέον WC.
-Όροφος εμβαδού 81,61τμ. – Πλατύσκαλο χωλ, 4υ/δ με έξοδο σε βεράντες, ξεχωριστή κουζίνα – τραπεζαρία, 2 μπάνια με παράθυρα. Ο όροφος εκτός από την εσωτερική πρόσβαση διαθέτει και δική του ανεξάρτητη μέσω άνετης μαρμάρινης σκάλας από την αυλή – κήπο, γεγονός που του προσδίδει ποικίλες δυνατότητες αξιοποίησης.
-Ημιυπόγειο εμβαδού 89,07τμ. – Κατάλληλο για διάφορες χρήσης, βοηθητικούς χώρους, λεβητοστάσιο, με ύψος 2,25εκ. και 2 ειδών πρόσβαση (εσωτερικά και ανεξάρτητη εξωτερική).
Στην αυλή υπάρχει αποθήκη εμβαδού 12τμ και χτιστός παραδοσιακός φούρνος – BBQ σε υπόστεγο χώρο εμβαδού 23,74τμ, χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων και κήπος περιμετρικά του ακινήτου.
Επίσης το κτίριο διαθέτει ξύλινα κουφώματα με διπλά τζάμια και ξύλινα πατζούρια, αρκετές εντοιχισμένες ντουλάπες, καινούργια κουζίνα, κλιματισμό, διακοσμητικά βιτρό, στεγασμένες βεράντες, νοτιοανατολικό προσανατολισμό.
Είναι νόμιμο και διαθέτει πλήρη φάκελο.
Είναι ιδανικό τόσο για μόνιμη όσο και για εξοχική κατοικία και μπορεί να λειτουργήσει είτε ενιαία, είτε ως 2 διαφορετικά διαμερίσματα.

Λεπτομέριες

Κωδικός : KERASIA DETACHED HOUSE FOR SALE
Τιμή : 420.000
Τετραγωνικά : 322
Τοποθεσία : ΒΟΡΕΙΟ ΠΗΛΙΟ
Διεύθυνση : ΚΕΡΑΣΙΑ
ΤΚ : 38500
Όροφος : 2'ΟΡΟΦΟ ΜΕ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ
Parking : Ναι
Σύστημα Θέρμανσης : ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ - ΤΖΑΚΙ - ΡΕΥΜΑ
Κατηγορία : Κατοικία
Ενεργειακή Κλάση : E
Κωδικός ακινήτου : 23631

Εσωτερική δομή

Δωμάτια : 5
Κουζίνες : 2
Μπάνια : 3

βίντεο

Ευρεση στον Χαρτη

newage
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.

Compare Listings

Τίτλος Τιμή Κατάσταση Τύπος Περιοχή Σκοπός υπνοδωμάτια Μπάνια