420.000

Πωλείται 2όροφο με ημιυπόγειο 322τμ κατάλληλο για ξενώνα στην Κερασιά Πηλίου.

Ένα πανέμορφο ακίνητο με στοιχεία πηλιορείτικου παραδοσιακού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού συνολικού εμβαδού 322τμ μέσα σε γωνιακό ανεξάρτητο οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο εμβαδού 507,41τμ στο κέντρο της γραφικής και καταπράσινης Κερασιάς του Β. Πηλίου.
Το ακίνητο σήμερα καλύπτει τις ανάγκες κατοικίας, όμως μπορεί άνετα αν διαμορφωθεί κατάλληλα να λειτουργήσει ως παραδοσιακός ξενώνας, μιας και δεν υπάρχει κάτι ανάλογο τόσο στο συγκεκριμένο χωριό – οικισμό, όσο και στην ευρύτερη περιοχή.
Η κατασκευή του ξεκίνησε το 1982, αποπερατώθηκε το 1987 και ανά όροφο αποτελείται από:
-Ισόγειο εμβαδού 151,23τμ. – Χωλ εισόδου, μεγάλο open plan καθιστικό με έξοδο σε βεράντα και υπερυψωμένο κατά 2 σκαλοπάτια δεύτερο καθιστικό με τζάκι, μεγάλη κουζίνα – τραπεζαρία με έξοδο στην αυλή – κήπο, 1υ/δ με το μπάνιο του και ένα επιπλέον WC.
-Όροφος εμβαδού 81,61τμ. – Πλατύσκαλο χωλ, 4υ/δ με έξοδο σε βεράντες, ξεχωριστή κουζίνα – τραπεζαρία, 2 μπάνια με παράθυρα. Ο όροφος εκτός από την εσωτερική πρόσβαση διαθέτει και δική του ανεξάρτητη μέσω άνετης μαρμάρινης σκάλας από την αυλή – κήπο, γεγονός που του προσδίδει ποικίλες δυνατότητες αξιοποίησης.
-Ημιυπόγειο εμβαδού 89,07τμ. – Κατάλληλο για διάφορες χρήσης, βοηθητικούς χώρους, λεβητοστάσιο, με ύψος 2,25εκ. και 2 ειδών πρόσβαση (εσωτερικά και ανεξάρτητη εξωτερική).
Στην αυλή υπάρχει αποθήκη εμβαδού 12τμ και χτιστός παραδοσιακός φούρνος – BBQ σε υπόστεγο χώρο εμβαδού 23,74τμ, χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων και κήπος περιμετρικά του ακινήτου.
Επίσης το κτίριο διαθέτει ξύλινα κουφώματα με διπλά τζάμια, στεγασμένες βεράντες, νοτιοανατολικό προσανατολισμό.
Είναι νόμιμο και διαθέτει πλήρη φάκελο.
Στην Κερασιά βρίσκεται το Κέντρο Έρευνας και Προστασίας Άγριων Ορχιδέων Βορείου Πηλίου που ιδρύθηκε το 2012 και εδρεύει στο παλιό σχολείο, όχι μακριά από τη λίμνη Κάρλα, το οποίο προσελκύει πλήθος τουριστών (ecotourism).

Centre for Wild Orchids in North Pelion


Επίσης η Κερασιά συμμετέχει στο δίκτυο αναγνωρισμένων μονοπατιών του Βορείου Πηλίου με ποικιλία διαδρομών προς άλλες περιοχές – χωριά της ευρύτερης περιοχής, όπως πχ: https://www.wikiloc.com/hiking-trails/pelio-beneto-mone-phlamouriou-ano-kerasia-pelion-veneto-flamouri-monastery-ano-kerasia-3656546
https://pelionroutes.com/en/routes/kato-kerasia-makrinitsa/
http://walking-pelion.blogspot.com/2012/12/veneto-flamouri-monastery-ano-kerasia.html
New Age Real Estate

Λεπτομέριες

Κωδικός : KERASIA FOR SALE
Τιμή : 420.000
Τετραγωνικά : 322
Τοποθεσία : ΒΟΡΕΙΟ ΠΗΛΙΟ
Διεύθυνση : ΚΕΡΑΣΙΑ
ΤΚ : 38500
Όροφος : 2'ΟΡΟΦΟ ΜΕ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ
Parking : Ναι
Σύστημα Θέρμανσης : ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
Κατηγορία : Επαγγελματικό
Ενεργειακή Κλάση : Ε
Κωδικός ακινήτου : 23463

Εσωτερική δομή

Δωμάτια : 5
Κουζίνες : 2
Μπάνια : 3

βίντεο

Ευρεση στον Χαρτη

newage
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.

Compare Listings

Τίτλος Τιμή Κατάσταση Τύπος Περιοχή Σκοπός υπνοδωμάτια Μπάνια