550.000

Παραδοσιακό αρχοντικό 224τμ στα Άνω Λεχώνια

Στα Άνω Λεχώνια μέσα σε γωνιακό οικόπεδο εμβαδού 1001τμ, 2όροφο με υπόγειο, πέτρινο παραδοσιακό αρχοντικό των αρχών του προηγούμενου αιώνα, Αιγυπτιώτικου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, εμβαδού 224τμ. (112 x 2).
Το ακίνητο ανακαινίσθηκε το 1990 και αποτελείται από μεγάλο καθιστικό – τραπεζαρία με τζάκι και ανοιχτή κουζίνα με έξοδο σε βεράντα περίπου 28τμ, 2υ/δ και μπάνιο με παράθυρο στο ισόγειο και 4υ/δ, καθιστικό και μεγάλο μπάνιο με παράθυρο στον όροφο. Διαθέτει θέρμανση με πετρέλαιο.
Η επικοινωνία μεταξύ των ορόφων γίνεται μέσω μιας παραδοσιακής πλατιάς χειροποίητης ξύλινης σκάλας.
Κατά την ανακαίνιση κρατήθηκαν και αναπαλαιώθηκαν όλα τα αυθεντικά ξύλινα μέρη του, όπως οι πανύψηλες εσωτερικές πόρτες, τα ιδιαίτερα κουφώματα και φυσικά η πολύ εντυπωσιακή πόρτα της κεντρικής εισόδου.
Τους εσωτερικούς τοίχους του ορόφου κοσμούν χειροποίητες τοιχογραφίες και μπορντούρες καθώς το σπίτι διατήρησε τη συνολική αρχική ομορφιά του.
Από το μπαλκόνι του ορόφου μπορεί κανείς να απολαύσει τη θέα προς τη γύρω περιοχή ως τη θάλασσα που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 1100μ.
Από το χώρο της κουζίνας μέσω καταπακτής συναντάμε το υπόγειο του σπιτιού, εμβαδού περίπου 25τμ.
Στην αυλή υπάρχει έτερο πέτρινο κτίσμα εμβαδού περίπου 41τμ κατάλληλο για οιαδήποτε χρήση και μεγάλο μέρος του οικοπέδου είναι κατάφυτο και διαμορφωμένο ως κήπος.
Διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης αρκετών αυτοκινήτων.
Το ακίνητο είναι ιδανικό τόσο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, όσο και για επαγγελματική – τουριστική αξιοποίηση (ξενώνας).

Λεπτομέριες

Κωδικός : ANO LECHONIA
Τιμή : 550.000
Τετραγωνικά : 224
Τοποθεσία : ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΗΛΙΟ
Διεύθυνση : ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΑ
ΤΚ : 37300
Όροφος : 2'ΟΡΟΦΟ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ
Parking : Ναι
Σύστημα Θέρμανσης : ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
Κατηγορία : Κατοικία
Ενεργειακή Κλάση : H
Κωδικός ακινήτου : 12194

Εσωτερική δομή

Δωμάτια : 6
Μπάνια : 2

βίντεο

Ευρεση στον Χαρτη

newage
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.

Compare Listings

Τίτλος Τιμή Κατάσταση Τύπος Περιοχή Σκοπός υπνοδωμάτια Μπάνια