550.000

Πωλείται πέτρινη μονοκατοικία στη Βυζίτσα Πηλίου

Πωλείται νεόδμητη πέτρινη μονοκατοικία, δύο επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 151τμ., ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, ο οποίος “παντρεύει” αριστοτεχνικά τα παραδοσιακά με τα μοντέρνα στοιχεία, απογειώνοντάς το…
Το ακίνητο βρίσκεται μέσα σε ένα αμφιθεατρικό με μεγάλο πλάτωμα οικόπεδο εμβαδού 1577τμ σε μοναδικό σημείο εντός των ορίων του οικισμού της Βυζίτσας, περιτριγυρισμένο από βλάστηση, προστατευμένο από το βορριά, με καταπληκτική και ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα και τη γύρω περιοχή. Αναπτύσσεται ακολούθως:
-Ισόγειο εμβαδού 108τμ που αποτελείται από καθιστικό με ενεργειακό τζάκι, τραπεζαρία σε έναν μεγάλο open plan ενιαίο χώρο, εργονομική κουζίνα σε ανεξάρτητο χώρο, μοντέρνο μπάνιο από πατητή τσιμεντοκονία,1υ/δ και μια αποθήκη.
-1ος ορ.εμβαδού 43τμ που αποτελείται από το 2 ακόμη υ/δ και ένα μπάνιο.
Ο περιβάλλον χώρος της αυλής και του κήπου είναι πλήρως διαμορφωμένος, διαθέτει χτιστό πέτρινο BBQ, μεγάλη λιθόστρωτη αυλή με εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα, τοιχία πέτρινα που διαμορφώνουν διαφορετικά επίπεδα και οριοθετούν το πράσινο και τον χώρο κίνησης και φιλοξενίας. Η είσοδος του οικοπέδου είναι πέτρινη και επιβλητική με μεγάλη ξύλινη παραδοσιακή αυλόπορτα. Το σύνολο του κτιρίου και του περιβάλλοντος χώρου διαθέτει ειδικό αρχιτεκτονικό φωτισμό που αναδεικνύει την πέτρινη χειροποίητη υφή του όλου έργου. Παράλληλα έχει γίνει χωροθέτηση και πρόβλεψη για την κατασκευή πισίνας με προσανατολισμό προς την υπέροχη θέα.Το σύνολο της εξωτερικής τοιχοποιίας είναι κατασκευασμένη με λαξευμένες πέτρες από τις πλαγιές του Πηλίου, και η διπλή στέγη είναι ξύλινη με ειδική επένδυση Πηλιορείτικων πέτρινων πλακών. Εσωτερικά στο καθιστικό το σύνολο της ξύλινης στέγης είναι εμφανές και ο ειδικός περιμετρικός φωτισμός δημιουργεί μία εξαιρετική ατμόσφαιρα. Οι οροφές στους λοιπούς χώρους είναι ξύλινες σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής.
Διαθέτει ξύλινα ενεργειακά κουφώματα κουφώματα με διπλά τζάμια, εντοιχισμένες ντουλάπες, θέρμανση με ρεύμα, πρόσβαση αυτοκινήτου.
Είναι ιδανικό για εξοχική ή μόνιμη κατοικία, αλλά και σαν τουριστική εκμετάλλευση.
Διατίθεται χωρίς τα έπιπλα και τον εξοπλισμό.
New Age Real Estate

Λεπτομέριες

Κωδικός : VYZITSA STONE VILA
Τιμή : 550.000
Τετραγωνικά : 151
Τοποθεσία : ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΗΛΙΟ
Διεύθυνση : ΒΥΖΙΤΣΑ
ΤΚ : 37300
Όροφος : 2ΟΡΟΦΟ
Parking : Ναι
Σύστημα Θέρμανσης : ΤΖΑΚΙ - ΡΕΥΜΑ
Κατηγορία : Κατοικία
Ενεργειακή Κλάση : Β
Κωδικός ακινήτου : 23378

Εσωτερική δομή

Δωμάτια : 3
Κουζίνες : 1
Μπάνια : 3

βίντεο

Ευρεση στον Χαρτη

newage
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.

Compare Listings

Τίτλος Τιμή Κατάσταση Τύπος Περιοχή Σκοπός υπνοδωμάτια Μπάνια