320.000

Άγιος Γεώργιος Νηλείας, παραδοσιακή κατοικία 130τμ

Άγιος Γεώργιος Νηλείας. Η “απόλυτη τοποθεσία”.. Το “απόλυτο εξοχικό”..
Στον γραφικό Αγ. Γεώργιο Νηλείας μέσα σε οικόπεδο – αγροτεμάχιο εμβαδού 1040τμ (σύσταση καθέτου) 2όροφη παραδοσιακή κατοικία του 2007, εμβαδού 110τμ με επιπλέον ξενώνα 2 επιπέδων εμβαδού 20τμ.
Το ακίνητο είναι άριστο για πολλούς λόγους, όπως πχ τη μοναδική γεωγραφική του θέση και τον προσανατολισμό του που παρέχει μια ανεπανάληπτη θέα (αεροπλάνου) προς τη θάλασσα και τη γύρω περιοχή, την εύκολη πρόσβαση αυτοκινήτου, τον εξαιρετικό κήπο του που αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, την άνετη στάθμευση αρκετών αυτοκινήτων εντός του οικοπέδου, την σαγηνευτική ηρεμία, την προσεγμένη κατασκευή του και πολλά ακόμη πλεονεκτήματα..
Αποτελείται από 2υ/δ με εντοιχισμένες ντουλάπες, μπάνιο με παράθυρο, χρηστική ντουλάπα – χώρο πλυσίματος κλπ στο πρώτο επίπεδο, βοηθητικό χώρο αποθήκης ανάμεσα στους ορόφους και μεγάλο καθιστικό με τζάκι, εμφανή στέγη από μασίφ ξύλο καστανιάς, ενιαία εργονομική κουζίνα με έξοδο σε βεράντα και άνετο wc στο πάνω επίπεδο.
Ακόμη, στο χώρο του κήπου υπάρχει χτιστό BBQ με πέργκολα επενδεδυμένο με πέτρα, βοηθητική κουζίνα, λεβητοστάσιο, 2όροφος κουκλίστικος ξενώνας με καθιστικό στο ισόγειο και 1υ/δ με μπάνιο στον όροφο (loft)
Διαθέτει ενεργειακά ξύλινα κουφώματα με διπλά τζάμια, σίτες, θωρακισμένη πόρτα, θέρμανση πετρελαίου, συναγερμό, στέγη καλυμμένη με πλάκες Πηλίου, εξωτερικό καθιστικό.
Είναι ιδανικό τόσο για εξοχική όσο και για μόνιμη κατοικία.

Λεπτομέριες

Κωδικός : AGIOS GEORGIOS 5
Τιμή : 320.000
Τετραγωνικά : 130
Τοποθεσία : ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΗΛΙΟ
Διεύθυνση : ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΗΛΕΙΑΣ
ΤΚ : 37300
Όροφος : 2ΟΡΟΦΟ
Parking : Ναι
Σύστημα Θέρμανσης : ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
Κατηγορία : Κατοικία
Ενεργειακή Κλάση : Δ
Κωδικός ακινήτου : 14976

Εσωτερική δομή

Δωμάτια : 3
Μπάνια : 2

βίντεο

Ευρεση στον Χαρτη

newage
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.

Compare Listings

Τίτλος Τιμή Κατάσταση Τύπος Περιοχή Σκοπός υπνοδωμάτια Μπάνια