60.000

Λαμπινού, 2όροφη ημιτελής κατοικία

Στην όμορφη Λαμπινού, μέσα σε οικόπεδο εντός σχεδίου άρτιο και οικοδομήσιμο, εφαπτόμενου της κεντρικής οδού που οδηγεί στην παραλία με εμβαδόν 768,09τμ, 2όροφη ημιτελής οικοδομή (γιαπί) συνολικού εμβαδού 187,48τμ.
Το ακίνητο κατασκευής του 1991, διαθέτει καταπληκτική και απεριόριστη θέα προς το Αιγαίο, μεγάλο κήπο, είναι ανατολικού – βορειοανατολικού προσανατολισμού, με εύκολη πρόσβαση και στάθμευση αυτοκινήτου εντός του οικοπέδου, καθώς και ήδη διαμορφωμένο γωνιακό τοιχίο αντιστήριξης αρκετών μέτρων και δεύτερο μικρότερο τοιχίο προς το τέλος του οικοπέδου.

Η κατασκευή οικοδομήθηκε και στηρίζεται σε βάση τύπου “ραντιέ”. Είναι εξαιρετικά σταθερή και έχει περάσει όλους τους σχετικούς στατικούς ελέγχους της πολεοδομίας. Επίσης έχει πάρει έγκριση για εργοταξιακό ρεύμα.
Η επιφάνεια του ισογείου είναι 98,69τμ και του ορόφου 88,79τμ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μια ενιαία κατοικία με μεγάλο καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο και ένα υ/δ στον όροφο και 3 υ/δ με τα μπάνια τους στο ισόγειο, ή να λειτουργήσει σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια ως 2 ξεχωριστά διαμερίσματα, που θα αποτελούνται από καθιστικό-κουζίνα-2 υ/δ κι ένα μπάνιο έκαστο. Ακόμη στο ισόγειο συμπεριλαμβάνεται και ένας χώρος ως αποθήκη, ενώ ο όροφος διαθέτει και 2 μπαλκόνια.
Το γεγονός ότι είναι ημιτελές, παρέχει στον νέο ιδιοκτήτη τη δυνατότητα και την ευελιξία να προχωρήσει στην αποπεράτωσή του σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες και το προσωπικό του γούστο.
Το οικόπεδο διαθέτει αμφιθεατρική κλίση, διατηρώντας παντοτινά το πλεονέκτημα της ανεμπόδιστης και πανοραμικής θέας.
Βρίσκεται πολύ κοντά στη γραφική πλατεία του χωριού και 2200μ από την εξωτική παραλία του.
Είναι ιδανικό τόσο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, όσο και για τουριστική εκμετάλλευση.

Λεπτομέριες

Κωδικός : LAMBINOU UNFINISHED
Τιμή : 60.000
Τετραγωνικά : 187,48
Τοποθεσία : ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΠΗΛΙΟ
Διεύθυνση : ΛΑΜΠΙΝΟΥ
ΤΚ : 37001
Όροφος : 2ΟΡΟΦΟ
Parking : Ναι
Σύστημα Θέρμανσης : ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Κατηγορία : Κατοικία
Ενεργειακή Κλάση : Η
Κωδικός ακινήτου : 18993

Εσωτερική δομή

Δωμάτια : 4
Μπάνια : 2

Ευρεση στον Χαρτη

newage
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.

Compare Listings

Τίτλος Τιμή Κατάσταση Τύπος Περιοχή Σκοπός υπνοδωμάτια Μπάνια