165.000

Οικόπεδο – αγροτεμάχιο 4816τμ στην Τσαγκαράδα

Ένα μοναδικό διαμπερές αγροτεμάχιο / οικόπεδο εμβαδού 4816τμ λίγο πιο πάνω από την ονειρεμένη παραλία Φακίστρα, στην Τσαγκαράδα.

Το ακίνητο σύμφωνα με το τοπογραφικό του και τη δήλωση του τοπογράφου βρίσκεται εντός σχεδίου και είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, με δυνατότητα να κτίσει ως 300τμ.

Όμως λόγω της απόφασης του ΣτΕ με αρ. 1268/19 μέχρι νεοτέρας, καταργήθηκαν όλα τα όρια επέκτασης των οικισμών, με αποτέλεσμα σήμερα να μην γνωρίζει κανείς τι ακριβώς μέλλει γενέσθαι σε όλο το Πήλιο. Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα όταν καθοριστούν τα νέα όρια, μέρος των εντός σχεδίου ιδιοκτησιών να θεωρηθεί τελεσίδικα ως εκτός. Όμως λόγω του μεγέθους του εξακολουθεί να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο ακόμη κι ως εκτός σχεδίου, με την διαφορά ότι χτίζει ως 186τμ. Λόγω της θέσης του, είναι ιδανικό για επαγγελματική αξιοποίηση όπως ξενώνα, αλλά και για εξοχική ή μόνιμη κατοικία.

Εφάπτεται της κεντρικής οδού από 2 πλευρές (πάνω με 35μ πρόσοψη και κάτω με 70μ πρόσοψη) είναι αμφιθεατρικό και διαθέτει απεριόριστη και πανοραμική θέα προς το Αιγαίο.

Λεπτομέριες

Κωδικός : FAKISTRA PLOT
Τιμή : 165.000
Τετραγωνικά : 4816
Τοποθεσία : ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΠΗΛΙΟ
Διεύθυνση : ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ
ΤΚ : 37006
Κατηγορία : Γη
Ενεργειακή Κλάση : -
Κωδικός ακινήτου : 1855

βίντεο

Ευρεση στον Χαρτη

newage
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.

Compare Listings

Τίτλος Τιμή Κατάσταση Τύπος Περιοχή Σκοπός υπνοδωμάτια Μπάνια